Vides-palvelulla talouden koordinaatit kuntoon

Tarjoamme talous­hallinnon, konsul­toinnin ja tekno­logian

Yrittäjä, Vides-palvelu on visi­oitu pitkälle yri­tyksesi hori­sonttiin

Sinne, missä kasvu odottaa sinua ja missä päästäksesi osaat tehdä fiksuja liike­toimintaasi koskevia pää­töksiä. Tähän matkaan tarjoamme tueksesi Vides-palvelun: talous­hallinnon, talous­johtajan konsultoinnin sekä teknologian, jolla taklaat tieltäsi aikaa syövät talous­hallinnon rutiinit.

Taloushallinto

Hoidamme kirjanpidon, palkanlaskennan, tilin­päätökset ja yrityksen laki­sääteiset ilmoitukset ammatti­taidolla ja aikataulussa.

Konsultointi

Osana Vides-palvelua tarjoamme käyt­töösi oman talous­johtajan, taloutesi kartturin, joka kulkee rinnallasi kohti tavoitteitasi. Talous­johtajan avulla käytössäsi ovat kaikki talouden hallinnan instrumentit rahoituksesta verotukseen ja budjetoinnista yritys­järjestelyihin.

Teknologia

Käytämme rohkeasti teknologiaa auto­matisoimaan talous­hallinnon rutiineja ja vapautamme aikaa olennaiseen – edessä olevaan matkaan.

VIDES-KONSEPTI PÄHKINÄN­KUORESSA

Haluamme, että yrit­täjällä ja yritys­johdolla on käytössään skarppi näkymä peruutus­peiliin ja selkeät koordi­naatit tulevaan. Meille sekä matka että päämäärä ovat tärkeitä. Työssämme talouden hallinnan kartturina palkit­sevinta on, kun yrittäjä ja yritys saavuttavat tavoitteensa. Videsin asian­tuntijat koostuvat oman alansa spesia­listeista, joten saat käyttöösi kaikki talouden hallinnan instrumentit rahoituksesta verotukseen ja palkan­laskennasta yritys­järjestelyihin. Olemme rinnallasi matkalla kohti maaliviivaa, minimoimme kolhut, optimoimme ajolinjat, ennakoimme tiukat kurvit ja tunnistamme, milloin höllätään kaasusta, milloin painetaan talla pohjaan. Yhdessä.

 

 

                 

040 757 2450 myynti@vides.ai